Wie zijn wij?
Wat bieden wij
VVE Startblokken
Opvangtijden
Leeftijd en tarieven
Is er plek?
"Heen en weer"
Links
contact

Wij bieden u en uw kind(eren) een professionele en liefdevolle opvang aan in ons huis. We streven ernaar om uw kind(eren) een gevoel te geven dat ze bij ons gezin horen. Hierdoor is er veel aandacht voor het gezinsleven, normen en waarden en respect voor jezelf en de ander. Natuurlijk is creativiteit en buiten spelen een vast onderdeel van de dag.

Naast het gewone dagelijkse programma bied ik ook met regelmaat thema's aan volgens de Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE)

Ons huis staat in een kindvriendelijke wijk met aan de voorkant een kleine speeltuin met glijbaan en wip. Twee straten verder is er een grotere speeltuin met schommels, een groot klimtoestel en een voetbalveldje.

In onze eigen tuin is er genoeg plek om te spelen met het buitenspeelgoed. Op warme zomerdagen is er plek om heerlijk te "kledderen" met water en zand. Als het langdurig warm is zetten we een zwembad neer om heerlijk in te plonsen. Voor iedereen is er voldoende schaduw onder het zonnedoek.

Wij wonen nabij de peuterschool "de Tuinfluiters" en de twee basisscholen "de Hasselbraam" en "de Zeppelin". Deze scholen staan aan het einde van de straat.

 

 

gastouderopvang Naura
mariska@naura.nl